Welkom bij restaurant De Kaai.
Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacia’s, pasta’s, heerlijke salades, vlees- en vis gerechten en lekkere desserts. Allemaal vers en huisgemaakt!
Op regelmatige basis passen we onze suggestiekaart aan zodat u steeds seizoensgebonden heerlijke maaltijden kan proeven. Enkele terugkomende suggesties zijn de asperges, mosselen en oesters. U steeds aangeboden op verschillende wijze.
Openingsuren:
Keuken doorlopend open van maandag tot zondag van 11u tot 22u
Indien u een groepsreservatie wenst te maken, gelieve ons te contacteren via info@de-kaai.be
Kies onderstaand je favoriete gerechten op onze online menukaart.
Klik hier voor onze groepsmenu’s.
Bekijk ook onze drankenkaart.
Menukaart
Voorgerechten
Soepje van de dag 6.00 €
Kaaskroketjes met gefrituurde peterselie 15.00 €
Garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie 18.00 €
Duo van kaas- en garnaalkroket 17.00 €
Scampi met lookboter of diabolique 19.00 €
Carpaccio van rundsvlees 16.00 €
Hoofdgerechten
VIS
Gebakken sliptongetjes met frisse salade en frietjes | 24.00 € |
Gebakken zeetong “Meuniere” met sla en frietjes | dagprijs |
Scampi’s met lookboter of diabolique | 24.00 € |
Kabeljauw met spinazie, mousseline en grijze garnalen | 25.00 € |
VLEES
Filet pur met fris slaatje | 32.00 € |
Saus naar keuze (peper, bearnaise, archiduc, choron) | |
Entrecote met hofmeesterboter en fris slaatje | 28.00 € |
Ribbekes De Kaai | 22.00 € |
Steak tartaar natuur of geprepareerd (koude bereiding) | 22.00 € |
Videé met frietjes | 18.00 € |
Supplement warme seizoensgroenten | 7.00 € |
Supplement groene salade | 5.00 € |
Suggesties
VOORGERECHTEN | |
Gebakken ganzenlever met brioche en gekarameliseerde baby banaan | 26.00 € |
Gebakken st–jacobsvruchten op carpaccio van witlof en zwarte spek ui zalf | 24.00 € |
Gravad eendenborst met structuren van dragon | 21.00 € |
HOOFDGERECHTEN | |
Noordzee bouillabaise | 25.00 € |
Everzwijnragout met winterse groenten | 23.00 € |
Hertenfilet met knolseldergratin en eringi paddenstoelen | 33.00 € |
Gekonfijte zalm met pastinaakpuree en boerderijgroenten | 25.00 € |
DESSERT | |
Tiramisu van de chef | 10.00 € |
Glaasje oude porto Colheita 2002 | 9.00 € |
Pasta’s
Spaghetti bolognaise | 14.00 € |
Lasagna bolognaise | 15.00 € |
Vegetarische lasagna | 15.00 € |
Pasta met verse tonijn, look en chili olie, kappertjes en parmezaan | 22.00 € |
Salades
Salade met geitenkaas met Granny Smith, rucola en krokant spek | 18.00 € |
Ceasar salade met kip of scampi (VG / HG) | 18.00 € / 23.00 € |
Thai beef salade | 21.00 € |
Salade met gebakken scampi | 21.00 € |
Salade Nicoise | 22.00 € |
Kindergerechten
Kindersteak met sla en frietjes | 10.00 € |
Kibbling met puree, sla en tartaarsaus | 10.00 € |
Kipfilet met sla, appelmoes en kroketjes | 10.00 € |
1 lat spareribs met ananas | 12.00 € |
Kinderspaghetti | 10.00 € |
Desserten
Poffertjes met bloemsuiker en melkerijboter | 9.00 € |
Brusselse wafel met suiker of slagroom of ijs en slagroom | 7.00 € |
Warme appeltaart met vanille ijs | 10.00 € |
Kaasbordje | 10.00 € |
ROOMIJS | |
Coupe vanille | 6.00 € |
Coupe mokka | 6.00 € |
Coupe Brésillienne - Vanilleijs, mokkaijs, caramelsaus en nootjes | 7.00 € |
Coupe Dame Blanche - Vanilleijs met warme chocoladesaus | 7.00 € |
Café glaceé | 6.00 € |
Coupe advocaat | 7.00 € |
Kinderijsje | 4.00 € |
supplement slagroom | 1.00 € |